Champions League trophy on a screen next to some cleats and a football
Klicka här för en snabb summering för hur du kan livestreama Champions League gratis 2023.
Snabbguide: Vart kan man se Champions League-matcher gratis online

Är du redo att titta på 20222023 UEFA Champions League gratis? Även fast det inte finns någon komplett livestreaming för hela UEFA Champions League-matcher, så finns det några hemsidor du kan ta en titt på för kostnadsfria livesändningar.

Eftersom de här gratis fotbollssändningarna är baserade i Irland och Österrike, så kanske du behöver lite hjälp från en VPN för att ändra din virtuella plats för att hamna mellan målstolparna.

Här är en steg för steg-guide för hur man konfigurerar en VPN och ser på Champions League-matcher gratis överallt:

  1. Skaffa en pålitlig VPN för att avblockera gratis internationella sportsändningar. Surfshark löser det.
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet (smartphone, dator, surfplatta, etc.).
  3. Anslut till en server i Irland.
  4. Besök Irlands RTÉ Player. De har inte varje livematch, men du kan ta en titt på deras tablå (RTE 2) för att se om de visar din match.
  5. Likt det kan du prova att ansluta till en server i Österrike och sedan besöka Servus TV. Den här leverantören har gratis livestreams för utvalda matcher.

Även fast det finns ett par alternativ för att streama UEFA Champions League gratis finns det även en rad betalda streamingalternativ som sänder varenda match. Vi går igenom det i den kompletta guiden här nedan!

UEFA Champions League är en av årets största sportevenemang, där Europas bästa lag ställs emot varandra.

I år är det flera storlag som tampas om pokalen – från Real Madrid till Manchester City till Bayern München. Det är alltid en helt unik upplevelse att se avslutningen av Europas främsta fotbollsevenemang, och med rätt kunskap kan du säkerställa att du inte missar ett enda ögonblick.

När vi börjar närma oss finalen höjs pulsen, man kan förvänta sig massor av action, från sista-minuten-eufori till minnesvärda vändningar. Och om du undrar hur man kan se på allt det roliga, så har vi precis den rätta guiden åt dig.

Även fast en del sajter erbjuder onlinestreams begränsar de ofta sändningarna till geografiska platser eller länder. Med en VPN kan du enkelt komma runt sådana begränsningar. Här nedan svarar vi på frågan: vart kan man se Champions League 2023?

Bästa gratis UEFA Champions League livestreams (2023)

Gratis-ikon streaming-tv

Även om du inte kommer hitta varje match på samma ställe kan du se Champions League-matcher på Irlands RTE och Österrikes Servus TV. Om du försöker komma åt de här kostnadsfria mediespelarna utanför deras respektive land kommer du stoppas av platsbaserade begränsningar.

Vi visar dig hur man livestreamar UEFA Champions League gratis genom att använda en VPN för att dirigera din internetanslutning genom olika länder.

Se Champions League gratis från Irland

Utländska hemsidor läser av användares IP-adresser för att avgöra om de har tillåtelse att komma åt innehållet eller inte. Det betyder alltså att alla i Irland kan se på Champions League-matcher gratis, medan utomstående behöver lite teknisk hjälp.

Här är en steg för steg-guide för hur man streamar 2022-2023 UEFA Champions League gratis med RTE Ireland.

  1. Skaffa en gedigen VPN för att avblockera gratis internationella sportstreams. Surfshark har hastigheterna och det pålitliga servernätverket som krävs för att streama sport internationellt.
    Surfshark
    Erbjudande Surfa säkert och anonymt för endast 2,30€ per månad
    Från
    $ 2,30
    9,0
    • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
    • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
    • Billig med många extrafunktioner
    Besök Surfshark
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet (smartphone, dator, surfplatta, etc.) Skärmbild av Surfshark antivirus, nedladdningsalternativ
  3. Anslut till en server i Irland.Skärmbild av Surfshark VPN, gränssnitt, Irlandsserver
  4. Besök Irlands RTE Player. De har inte varje livematch, men du kan ta en titt på deras tablå (Channel RTE 2) för att se om de visar din match. Skärmbild av RTE Player, Irland

Se Champions League-matcher gratis från Österrike

Fans som fysiskt befinner sig i Österrike (och även Tyskland) kan streama UEFA Champions League-matcher gratis. Ett bra virtuellt nätverk (VPN) kan omdirigera din internetanslutning genom något av dessa länder med ett enkelt tryck på en skärmknapp.

Följ vår steg för steg-guide och streama på nolltid:

  1. Skaffa en gedigen VPN för att avblockera gratis internationella sportstreams. Surfshark har hastigheterna och ett pålitligt servernätverk för att streama sport internationellt.
    Surfshark
    Erbjudande Surfa säkert och anonymt för endast 2,30€ per månad
    Från
    $ 2,30
    9,0
    • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
    • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
    • Billig med många extrafunktioner
    Besök Surfshark
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på din enhet (smartphone, dator, surfplatta, etc.).

    Skärmbild av Surfshark antivirus, nedladdningsalternativ
  3. Anslut till en server i Österrike.

    Skärmbild av Surfshark, österrikisk server, filtrerad genom sökning
  4. När du är ansluten, navigera till Servus TV. Den här leverantören har också gratis livestreams för utvalda matcher. Skärmbild av Servus TV, Österrike

Installera en VPN på valfri enhet för att se Champions League gratis

Ikon som visar olika enheter anslutna till en VPN

Ska du installera en VPN på din smartphone eller mobila enhet? Att ladda ner och installera en VPN från Google Play Store eller Apple App Store är lika enkelt som att trycka på några knappar med pekfingret.

På samma sätt som när du laddar ner och installerar en VPN på din laptop eller stationära dator (Windows, Mac eller andra populära operativsystem) gör installationspaketen processen superenkel.

Att installera en VPN på en annan enhet kan ta lite mer tid och kräva lite mer kunskap. Här nedan är några användbara guider som hjälper dig att installera en VPN på olika enheter:

2022-2023 UEFA Champions League-program

Här nedan är en snabbgenomgång av kommande UEFA Champions League-matcher.

UEFA Champions League-omgångDatum
Semifinaler (första matchen)9-10 maj, 2023
Semifinaler (andra matchen)16-17 maj, 2023
Final10 juni, 2023

Champions League-lag (2023)

Med bara några få lag kvar i kvartsfinalerna och semifinalerna för 2022-2023, så står finalspelet mellan lagen här nedan:

  • Inter Milan
  • Manchester City F.C.
  • Real Madrid CF
  • A.C. Milan

Så ser man UEFA Champions League i USA (Paramount+)

USA, cirkelflagga

Eftersom CBS Sports är den Champions League-kanal som har rättigheterna för UEFA Champions League-sändningar ända till 2030, så är streamingplattformen Paramount+ det billigaste sättet att se varenda match online.

Med dess plan för 4,99$ per månad är detta också en av de billigaste streamingtjänsterna för sport som finns. Du kan uppgradera till en premium reklamfri plan för 9,99$.

Den här TV-streamingplattformen ger dig inte bara åtkomst till alla UEFA Champions League-matcher, utan öppnar även dörren till massor av fotbollssändningar. Du kan se på UEFA Europa League, italiensk SERIE-A-fotboll, UEFA Europa Conference League, argentinska Liga de Profesional, Barclay’s Women’s Super League, skottska Professional Football League, AFC Champions League, Brasileiro SERIE A och National Women’s Soccer med Paramount+.

Även fast Paramount+ endast funkar med amerikanska IP-adresser kan du få tillgång till eller skapa ett konto med en VPN. Du behöver dock en amerikansk betalningsmetod.

Så ser man Champions League i Storbritannien (BT Sport)

Storbritannien, cirkelflagga

BT Sport har sändningsrättigheterna till UEFA Champions League i Storbritannien. Om du inte redan har en Champions League-kanal eller abonnerar på kabel-TV hos BT Sport kan du skaffa deras månatliga BT Sport onlineprenumeration för 30£ per månad. Det låter dig streama via deras hemsidor och appar, och man behöver inte teckna ett avtal eller binda sig på något sätt.

BT Sport är en fristad för fotbollsfans. De sänder nästan alla nationella och internationella ligor och turneringarna som du kan tänka dig, inklusive Premier League, UEFA Europa League, Europa Conference League, Ligue 1, italienska SERIE A, EFL League One och Two, samt skottska ligorna, för att nämna några.

Om du bara är intresserad av UEFA Champions League kan du prova en gratis internationell streamingplattform som RTE (Irland) och Servus TV (Österrike) med en VPN för att titta gratis. Annars har BT Sport allt du behöver för att se på fotboll, och kan ses med en brittisk IP-adress.


Vart kan man se Champions League i Australien – (Stan Sport)

Cirkelflagga av Australien

För säsongen 2023 kan UEFA Champions League ses exklusivt via Stan Sport. Stan Sport är en av de ledande innehållsleverantörerna för australier, och de har etablerat en innehållsrik sportsektion. Fotbollsfans kan ta del av alla UEFA-turneringarna, inklusive Champions League, Europa League och Europa Conference League, samt UEFA Super Cup.

Stan-planerna startar från 10$ per månad, men de erbjuder även en 30-dagars gratis provperiod för nya kunder. Om du befinner dig utanför Australien behöver du inte oroa dig för att inte kunna streama innehåll. Stan funkar utmärkt med VPN-tjänster. Anslut till en australisk IP-adress så kan du streama på nolltid.

Du behöver dock en högkvalitativ VPN som ExpressVPN eller Surfshark. De här leverantörerna har utmärkta nätverkshastigheter och avblockeringsförmåga, även från avlägsna servrar.

Så ser man Champions League i Indien (SonyLIV)

Indien, cirkelflagga

Indiska fans kan livestreama UEFA Champions League SonyLIV-hemsidan eller i deras app. Matcherna sänds på TV-kanalerna Sony SIX och Sony TEN. SonyLIV är den kompletta tjänsten för fotbollsfans i Indien eftersom den här streamingsajten dessutom sänder andra UEFA-turneringar som Europa League, Europa Conference League och Super Cup. Du kan även se Bundesliga och Emirates FA Cup.

Om hemsidan inte är tillgänglig i landet du bor i eller reser till, så kan du använda en VPN för att ändra din plats online. SonyLIV kostar 4$ per månad, men du behöver ett indiskt mobilnummer för att prenumerera. Så om du inte har ett eller inte känner någon i Indien som kan verifiera ditt konto, då är det här alternativet inte möjligt för dig.

Utöver det kan tittare i Indien använda en VPN för att se på Österrikes Servus TV eller Irlands RTE-sändningar gratis.

De bästa VPN-tjänsterna för att livestreama Champions League

Bästa VPN-ikon

För att kunna streama livesport från de länder vi nämnt behöver du en gedigen VPN. När du väljer VPN handlar allt om servernätverket. Du bör ha koll på tre nyckelfaktorer:

  1. Serverplatser: det första du bör beakta är var de är lokaliserade. För att se UEFA Champions League-matcher gratis behöver du använda streamingleverantörer som är baserade i Irland och Österrike. Om en VPN inte har servrar i de här länderna har du hamnat i en återvändsgränd. Exempelvis är Proton VPN en utmärkt gratis VPN-leverantör, men deras gratisplan är begränsad till servrar i USA, Nederländerna och Japan.
  2. Hastighet och bandbredd: nästa aspekt i våra rekommendationer är en VPN-tjänsts hastighet och bandbredd. Om din bandbredd eller streamingdata är begränsad så går det inte att se på en actionladdad UEFA Champions League-match i full-HD utan att betala för tillägg eller extrafunktioner. Självklart orsakar bristande nätverk i allmänhet irriterande och frustrerande lagg och förskjutningar.
  3. Pris och användarvänlighet: slutligen vet alla om att pris och användarvänlighet är något som spelar stor roll när man gör sitt val. Som tur är för sportfans och tittare tenderar massor av kvalitativa VPN-tjänster att även vara bland de mest användarvänliga.

Här nedan hittar du ett urval av de bästa VPN-leverantörerna för att se Champions League online:

1. Surfshark: Oslagbar Champions League-streaming 2023

Skärmbild av Surfshark-hemsidan, februari 2023

Vad gäller att streama UEFA Champions League-matcher (eller någon annan sport) har Surfshark blivit en gigant på VPN-marknaden. Bländande hastigheter och förstklassiga funktioner får den här leverantören att lyfta och de har varit absolut banbrytande för de som vill uppleva det bästa av de europeiska fotbollsevenemangen hemifrån.

Surfshark ger dig en oas med serverplatser. Med över 3 200 servrar i världens alla hörn är det inte något problem att avblockera och titta på gratis HD-sändningar från Irland och Österrike och ge dig känslan av att nästan själv vara på planen.

Surfshark är dessutom en lagspelare som tillåter obegränsade samtidiga anslutningar på en rad operativsystem och enheter, inklusive Windows, Mac, iOS, Android och Linux. Det är ett utmärkt sätt att dela spänningen av UEFA Champions League med dina fotbollsbröder och fotbollssystrar.

Men det som verkligen skiljer Surfshark från konkurrenterna är deras oslagbara pris. Dssutom har de en vattentät AES 256-bitars kryptering, en tydlig loggfri policy och en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla längre planer, vilket gör dem till den ultimata segraren bland VPN-tjänster för att streama sportevenemang.

Surfshark
Erbjudande Surfa säkert och anonymt för endast 2,30€ per månad
Från
$ 2,30
9,0
  • Mycket användarvänlig och fungerar med Netflix och torrenter
  • 30 dagars pengarna tillbaka garanti. Utan frågor!
  • Billig med många extrafunktioner
Besök Surfshark

Vill du har en komplett översikt av våra tester? Du kan se vår kompletta Surfshark-recension.


2. NordVPN: Mästare i sin egen liga

Skärmbild av NordVPN-hemsidan

NordVPN levererar hastighet, pålitlighet och cybersäkerhet till alla dina spel och live streams. Med deras obegränsade bandbredd och snabba anslutningshastigheter kan du se Champions League utan frustrerande buffring eller lagg. Med deras intuitiva användargränssnitt ger deras dator- och mobilappar en vy i form av en ”klick-karta” där till och med nya VPN-användare enkelt kan navigera i appen och ansluta till servrar runt om i världen.

Hitta bara Irland och Österrike på kartan så kan du ansluta. NordVPN låter dig kalla in både familj och vänner från avbytarbänken då de tillåter upp till sex samtidiga anslutningar över operativsystem på mobil och dator.

Som en målvakt med gyllene vantar tar NordVPN säkerheten på allvar med militärklassad AES 256-bitars kryptering för att skydda din data från snokande figurer. Med NordVPN i ditt lag kan du heja på ditt favoritlag utan bekymmer med vetskapen om att din integritet skyddas.

NordVPN
Erbjudande Endast 3,19$ per månad för ett 2-årigt abonnemang med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Från
$ 3,19
9,3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

Du kan prova NordVPN riskfritt och dra fördel av deras 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Läs mer i vår kompletta NordVPN-recension.

3. CyberGhost VPN: Tredjeplatsen som är en utmärkt VPN för sportstreaming

Skärmbild av CyberGhost VPN-hemsidan med en logotyp i hörnet

I över ett årtionde har CyberGhost varit en ledande aktör på VPN-marknaden, kända för deras förmåga att leverera blixtsnabba hastigheter och perfekta streamingupplevelser, i synnerhet för sportsändningar.

Om du ansluter till servrar i Irland kommer du att vara exalterad över att CyberGhost har 88 servrar att välja bland i Dublin. Och för Österrike får du åtkomst till hisnande 400 servrar, vilket ger ett överflöd av alternativ för att streama dina UEFA Champions League-matcher och annat innehåll i HD.

Men det som verkligen gör att CyberGhost sticker ut är deras priser, de är jämförbara med några av de största aktörerna i branschen. Det är den enda VPN-tjänsten som kan konkurrera med Surfshark vad gäller pris och prestanda. Ta bara en titt på vår jämförelse CyberGhost mot Surfshark för att se själv. Och om du inte är helt nöjd med deras tjänst ger de dig 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti så att du kan testa den riskfritt innan du binder upp dig.

CyberGhost
Erbjudande Pröva CyberGhost för 2,19€ per månad!
Från
$ 2,19
8,8
  • Mycket användarvänlig
  • Hög kvalitet till ett lågt pris
  • Torrent och Netflix möjligt
Besök CyberGhost

Vi har recenserat den här leverantören på djupet. För att läsa mer om våra tester kan du ta en titt på vår kompletta CyberGhost VPN-recension.

Är en gratis VPN bra för att streama Champions League?

Gratis-ikon VPN-sköld

Även om gratis VPN-tjänster utlovar samma funktioner som premiumalternativ utan kostnad, så är det kanske inte de bästa alternativen för att titta på sportevenemang som går i högt tempo – som UEFA Champions League. Det beror på:

  1. Begränsningar för hastighet och bandbredd: gratis VPN-tjänster har ofta dåliga hastigheter och databegränsningar. Det kan göra att din streamingkvalitet försämras eller slutar funka helt och hållet under en viktig match.
  2. Begränsade serverplatser: kostnadsfria VPN-tjänster erbjuder ofta ett begränsat antal servrar som vanligtvis är begränsade till en region eller land. För att titta på gratis UEFA Champions League-streams behöver du en VPN med pålitliga servrar på platser där sändningen kommer ifrån. Om din gratis VPN inte har servrar i de här länderna kan du missa matchen helt.
  3. Integritetsproblem: tro det eller ej, det finns gratis VPN-tjänster som spårar din aktivitet online och lagrar din personliga information, som de sedan säljer till annonsörer. Det motverkar helt syftet med en bra VPN. Premium VPN-tjänster garanterar en säker surfupplevelse samtidigt som den krypterar all nätverkstrafik och sparar inga användarloggar.

Om du överväger en gratis VPN, se då till att välja från vår rekommenderade lista.

En snabb summering: Se Champions League gratis 2023

Kampen mellan Europas bästa lag intresserar alltid massor av tittare. Runt 400 människor ser på det varje år, ett tittarantal som slår Super Bowls genomsnittliga 150 miljoner tittare. Oavsett TV eller streaming online så kommer fans definitivt att återigen bänka sig för världens mest prestigefyllda klubblagstävling.

För att på ett säkert sätt få åtkomst till geobegränsat innehåll som UEFA Champions League är en VPN ett praktiskt verktyg. Men det är viktigt att välja en pålitlig VPN-leverantör som har snabba hastigheter, ett brett urval av globala servrar och robusta åtgärder för datasekretess.

Med en högkvalitativ VPN kan Champions League-fans ostört njuta av att smidigt streama sina favoritevenemang, oavsett var man befinner sig.

För att se Champions League-matcher gratis behöver du bara:

Njut av kvartsfinaler, semifinaler och Champions League-finalen!

OBS: teknikerna som beskrivs i den här artikeln om att se Champions League och avblockera streams är endast allmänna tips. Det är alltid ditt eget ansvar att läsa de uppdaterade villkoren för den tjänst som du använder. Det gäller naturligtvis även lagarna i det land som du är baserad i.

Se Champions League-matcher gratis online 2023

Har du frågor om vart kan man se Champions League-matcher gratis? Klicka bara på en av FAQ-avdelningarna nedan för att se om vi redan har besvarat din fråga.

Vart kan man se Champions League gratis?

Skaffa en VPN och anslut till Irland (RTE Player) eller Österrike (Servus TV) för att livestreama Champions League-matcher gratis i HD för säsongen 2022-2023. För VPN-nybörjare har vi förklarat hela processen i en steg för steg-guide om hur man kan se Champions League online.

När är Champions League-finalen?

Champions League-finalen 2022-2023 är lördagen den 10 juni, 2023. För att se den gratis kan du ansluta till Servus TV i Österrike eller RTE i Irland genom en VPN. Vi visar dig hur man gör det i vår kompletta guide om hur man streamar Champions League online.

Vart kan man se Champions League i USA?

Det finns inget bättre sätt att streama varje Champions League-match än genom CBS streamingtjänst Paramount+. Planerna startar från 4,99$ per månad eller så kan du välja den reklamfria versionen för 9,99$ per månad. Om du letar efter gratis sändningar kan du ansluta till kostnadsfria internationella streams genom att använda en VPN. Vi visar dig hur man gör i vår guide om att streama Champions League online.

Lämna en kommentar