Klicka gär för en summering av bästa torrent-game-sajerna.
9 bästa torrent-game-sajter: En kort summering

Letar du efter nya spel, men är inte säker på vilka torrentsajter som du kan lita på? Vi har samlat en topp-9-lista med de bästa torrentsajterna för spel bara för dig:

  1. FitGirl Repacks: De bästa komprimerade repacks för användare med långsammare hastigheter
  2. The Pirate Bay: Populäraste och bästa torrentsajten för populära spel
  3. 1337X: Bästa verifierade gaming-torrents
  4. GazelleGames: De mest pålitliga torrents
  5. CroTorrents: De bästa gaming-torrents för PC
  6. GamesTorrents: De bästa torrentplattformarna för spanska användare
  7. LimeTorrents: Den bästa sajten för nya publiceringar
  8. TorLock: Den säkraste sajten utan fejk-torrents
  9. Skidrow Codex Games: Den populäraste torrentsajten bland gamers

Det är viktigare än någonsin att skydda sig under P2P-sessioner. Du bör använda ett bra antivirus och gedigen VPN när du kör din BitTorrent-klient.

För anonym torrentanvändning är NordVPN vårt bästa VPN-val. Tjänsten är snabb, säker och har servrar som är optimerade för P2P-fildelning.

Ha alltid koll på vilka lokala lagar som gäller när du laddar ner torrents och ägna dig inte åt olagliga aktiviteter. Läs hela vår artikel nedan för mer information om våra val för den här listan över bästa torrentsajter för gaming och få användbara tips.

Torrents är en av de vanligaste metoderna för att ladda ner spel, och dessutom det snabbaste sättet att ladda ner moderna spel som är över 30 GB stora.

Men torrentsajter för spel är som bäst måttligt instabila. En del är helt nedlagda, medan andra knappt är verksamma. Till exempel så fortsätter The Pirate Bay att hoppa från den ena spegeln till den andra.

Detta gör att det är svårt att hitta bra torrent-game-sajter – såvida du inte vet var du ska titta. I den här artikeln har vi satt ihop en lista över de bästa torrentsajterna för gaming och granskat var och en av dem för att säkerställa att de funkar.

Så håller du dig trygg när du använder torrent games

VPN-sköld-ikon över en router-ikon

Skumma torrents kan utsätta dig för malware, hackare, rättsliga åtgärder och mycket mer. Din internetleverantör kan strypa din hastighet helt om de får reda på att du använder torrents. Massor av länder har också reglerat torrents som olagliga och blockerat populära P2P-hemsidor.

Kan man då fortfarande använda torrents utan att exponera sig för de här farorna? Ja, det kan man! Men det är viktigt att vara medveten om att det i många länder är olagligt att ladda ner varumärkesskyddat innehåll och immateriell egendom, inklusive TV-spel utan att betala, och det är inte något vi rekommenderar.

Så länge du förhåller dig till ditt lands lagar för att ladda ner torrentfiler kan du förbli trygg på nätet. Du behöver bara bra säkerhetsverktyg som en VPN och ett antivirus. Vi rekommenderar inte att du laddar ner en game-torrents utan det. Här är en lista med våra favorit-VPN:s för torrentanvändning.

VPNFÖRDELARPRIS PER MÅNADVPN-LEVERANTÖR

NordVPN

  • P2P-optimerade servrar
  • Malware-/annonsblockerande
  • Dubbel kryptering
  • Utmärkta geoavblockerande egenskaper
  • Blixtsnabba hastigheter
  • Strikt loggfri policy
  • Obfuskerade servrar
  • RAM-baserad infrastruktur
33 SEKBesök NordVPN-hemsidan
CyberGhost
  • P2P-optimerade servrar
  • Nybörjarvänliga appar
  • Utmärkta hastigheter
  • Gedigen säkerhet
  • Anti-malware-verktyg för Windows
€2.19Besök CyberGhost-hemsidan
Surfshark
  • RAM-baserade servrar
  • Obegränsade samtidiga anslutningar
  • Obfuskering
  • Malware-/annons-/spårningsblockerare
  • Utmärkta hastigheter
  • Utmärkta geoavblockerande egenskaper
  • Strikt loggfri policy
€2.30Besök Surfshark-hemsidan

Och om du behöver ett pålitligt antivirusprogram så bekämpar Bitdefender all malware utan att belasta ditt system.

Nu när du är helt förberedd att använda torrents säkert kan vi ta en titt på vår översikt av de 9 bästa torrentsajter för gamers som fortfarande funkar.

De 9 bästa torrent-game-sajterna

Spelkontroll

Alla torrentsajter är inte säkra. Populära alternativ som KickAss Torrents och andra torrentsajter har försvunnit och lämnar de som letar efter en bra game-torrent-sajt i förtvivlan. Högkvalitativa game-torrents kan vara svåra att hitta idag.

Det här är våra bästa sajter för torrent-games, var och en med sina distinkta fördelar och nackdelar.

  1. FitGirl Repacks: Bästa torrentsajten för gamers
  2. The Pirate Bay: Bäst för populära spel
  3. 1337X: Verifierade gaming-torrents
  4. GazelleGames: De pålitligaste torrentfilerna
  5. CroTorrents: Bästa torrents för PC-gaming
  6. GamesTorrents: Bäst för spanska nedladdare
  7. LimeTorrents: Bästa torrentsajt för nya lanseringar
  8. TorLock: Säkraste sajten utan fejktorrents
  9. Skidrow Codex Games: Populär torrentsajt bland gamers

Läs mer om var och en av de här torrentsajterna nedan.


1. FitGirl Repacks: Som helhet bästa game-torrent-sajt

Hemsida: FitGirl Repacks

Skärmbild av FatGirl Repacks-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Komprimerade titlar för att enkelt ladda ner torrents
  • 200+ sidor med torrents
  • Kan ta ett tag att installera spel

Som namnet antyder är FitGirl Repacks en imponerande samling med repacks. Alla spel är tungt komprimerade, vilket säkerställer snabbare och enklare nedladdning. Men komprimeringen gör att installationsprocessen tar mycket längre: en del spel kan ta timmar att installera.

FitGirl Repacks tar generellt sett inte emot förfrågningar om repacks för särskilda spel, utan du får hoppas att dina favoritspel är bland de över 200 sidorna med tillgängliga torrents. De har dock en så kallad ”förfrågningsdag”, men det är extremt svårt att få igenom sin önskan där.

Repacks inkluderar vanligtvis alla patchar och DLC:s, men inte alltid. Du bör alltid kontrollera innehållet i repack-paketet innan du laddar ner det.

FitGirl-namnet har snabbt växt i popularitet och det har gett upphov till massor av copycats. Webbplatsen vi länkade till här är den enda officiella adressen för FitGirl Repacks. Tidigare har den här domänen varit ett frekvent offer för DDoS-attacker och det har lett till stora problem med drifttiden av hemsidan.


2. The Pirate Bay: Bäst för populära spel

Fungerande spegelwebbplats: The Pirate Bay

Skärmbild av ThePirateBay-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Kungen över torrentsajter
  • Användarvänligt söksystem
  • Pålitliga uppladdare markeras med en grön dödskalle

Med nästan 20 år under bältet är The Pirate Bay en av de mest gedigna torrentsajterna som finns, och de erbjuder inte bara spel, utan alla sorters innehåll. Det igenkännbara gränssnittet är nästan helt oförändrat än idag och det anses vara grundstenen i torrentvärlden.

The Pirate Bay är en sökbaserad plattform, men man kan även bläddra titlar efter kategori. Även om sajten inte är specificerad på gaming så har de en uppsättning med torrent-games som är otroligt imponerande. Alla stora uppladdare har sina torrents på The Pirate Bay.

Den här plattformen har över 5 miljoner registrerade användare, vilket tyvärr även medför en andel skadliga uppladdare. Därför bör du bara ladda ner spel från pålitliga leverantörer (med en grön dödskalle). Du kan förvänta dig torrentnedladdningar med hastigheten 5-6 MBps tack vare över 120 miljoner seeders.

Sedan 2006 har myndigheter konstant försökt stänga ner The Pirate Bay. Därför flyttar torrentsajten kontinuerligt till nya speglar. Sajten är fortfarande blockerad i många länder, så du kan behöva en bra VPN om du bor på någon av de här platserna.


3. 1337X: Verifierade torrent-games

Hemsida: 1337X

Skärmbild av 1337x-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Tungt modererat innehåll
  • Massor av nya gaming-torrents
  • Inte det bästa alternativet för äldre PC-datorer

För några år sedan fick 1337X en total makeover. De gick från att vara en skör hemsida med säkerhetsproblem till att bli en säker och smidig torrenthubb. De blev även en av de mest modererade torrentsajterna på marknaden.

1337X används främst för att ladda ner de senaste spelen. Några av de mest kända uppladdarna, inklusive FitGirl har sina torrentfiler där. Men om du letar efter äldre spel kan The Pirate Bay vara ett bättre alternativ.

Denna torrentsajt har bra nedladdningshastigheter (3-4MBps) och visar inga annonser till sina användare. Det är inte konstigt att cirka 53 miljoner använder webbplatsen varje månad.

Registreringsprocessen för nya uppladdare är extremt robust. Webbplatsen skiljer på provuppladdare, vanliga uppladdare och VIP-uppladdare. För det bästa innehållet rekommenderar vi att du endast håller dig till VIP-torrents.

Teamet bakom 1337X övervakar konstant användarbeteendet och tar snabbt bort alla skadliga uppladdare. Därför väger termen ”verifierad torrent” faktiskt tungt på den här torrentsajten.


4. GazelleGames: De mest pålitliga torrents

Hemsida: GazelleGames

Skärmbild av GazelleGames-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Medlemskapsbaserad plattform
  • Över 60 000 verifierade gaming-torrents
  • Aktiv community

GazelleGames är en strålande plattform bland sajter för torrent-games, då de är dedikerat arbetar med verifierade game-torrents. På grund av myndigheters tillslag har sajten tyvärr valt att vara medlemskapsbaserade. Det innebär att du inte kommer in på torrentsajten såvida inte en medlem har bjudit in dig.

Likt den populära torrentsajten Demonoid, så öppnar GazelleGames upp gratisregistreringar med jämna mellanrum. Men gratisregistreringarna är ganska sällsynta nuförtiden.

Om du lyckats ansöka behöver du gå igenom en godkännandeprocess. Efter det får du åtkomst till över 60 000 verifierade speltorrents. GazelleGames är en välansedd community som definitivt är värd tiden om du lyckas gå med.


5. CroTorrents: Bästa PC-gamingtorrents

Hemsida: CroTorrents

Skärmbild av Cro Torrents-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Möjlighet att begära spel
  • Högkvalitativa välfungerande torrents
  • Mycket pop-ups

Den här webbplatsen är perfekt för PC-gamers. Den har några fina funktioner, exempelvis kan du filtrera spel efter genre eller till och med begära ett spel. CroTorrents erbjuder ett hyfsat bibliotek med PC-spel på en smidig och lättanvänd hemsida.

Men vi gillade inte alla popup-rutor som dyker upp när man klickat på knappen ”Ladda ner torrent”. Ibland kan du få upp till tre slumpmässiga sidor innan du faktiskt kommer till din torrent. För att inte nämna att det saknas nyare spel. Vi kunde inte hitta något som släppts efter 2021.

Med det sagt – om du inte bryr dig om de tjatiga annonserna så funkar alltid torrents här, och själva hemsidan är 100% fri från malware även om vi inte kan garantera detsamma för alla torrents där.


6. GamesTorrents: Bäst för spanska nedladdare

Hemsida: GamesTorrents

Skärmbild av GamesTorrents-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Fokus på gaming-torrents
  • Plattform på spanska
  • CODEX-utgåvor

Den eponyma GamesTorrents-sajten summerar hyfsat bra vad allt handlar om: det är en sajt som fokuserar på gaming-torrents och ett bra bibliotek med speltorrents.

Hela webbplatsen är på spanska, men du kan automatiskt översätta den på några sekunder om du inte kan språket. Ifall du är på en enhet som inte har automatisk översättning kan du helt enkelt välja din torrent och klicka på den stora vita knappen som lyder ”descagar torrent”.

Själva webbplatsen är som ett minfält med massor av klickbara objekt som kan föra dig någon annanstans. Därför är det bäst att förhålla sig till den huvudsakliga nedladdningsknappen för att ladda ner ett spels torrentfil.

GamesTorrents erbjuder främst CODEX-utgåvor. Om det är din favoritgrupp bland publicister så är du på rätt ställe.


7. LimeTorrents: Bäst för nya utgåvor

Hemsida: LimeTorrents

Skärmbild av Limetorrents-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Utmärkt för nyare innehåll
  • Familjärt, användarvänligt gränssnitt
  • Irriterande popups

LimeTorrents är ett hyfsat bra ställe att hitta nya utgåvor på och de förtjänar definitivt en plats på vår lista över de bästa game-torrent-sajterna. Deras användarvänliga gränssnitt och fina seed-to-leech-kvot för nya PC-spel gör det till en ideal plattform att hitta nya spel. Dock hittar man knappt några seeders för äldre torrents.

Alla LimeTorrents speglar attraherar cirka 20 miljoner användare per månad. Den genomsnittliga nedladdningshastigheten är mellan 3-4 Mbps beroende på torrentfilen. Tyvärr finansierar sajten sig genom väldigt irriterande pop-ups. Ibland kan det faktiskt vara vårt att navigera sig där.


8. TorLock: Säkraste webbplatsen utan fejktorrents

Hemsida: TorLock

Skärmbild av torlock-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Inga fejktorrents
  • Fokus på onlinesäkerhet
  • Både populära PC-spel och unikt innehåll

TorLock är en av de säkraste game-torrent-sajterna som har verkat sedan 2010. Just nu är de bara bannlysta i Storbritannien, Australien och Indien, vilket inte är illa för att vara en populär P2P-sajt.

TorLock har en policy som förbjuder fejktorrents. Det betyder att alla torrents är verifierade och du kan ladda ner dem utan att oroa dig för malware. Teamet utmanar användare att hitta fejktorrents och betalar 1$ per korrekt rapportering. Det visar verkligen att de fokuserar på användarsäkerhet.

Webbplatsen innehåller massor repacks och populära titlar, men även en del sällsynta pärlor som har noll seeders på andra ställen. Hos TorLock laddar du ner de faktiska torrentfilerna utan att öppna magnetlänkar. Det är den främsta metoden för de flesta P2P-nedladdare.


Hemsida: Skidrow Codex Games

Skärmbild av skidrowcodex-hemsidans startsida

Funktioner:

  • Nya uppladdningar av Skidrow och Codex
  • Möjlighet att begära spel
  • Speglarna kan innehålla malware

Kända grupper som Skidrow och Codex har inte egna hemsidor. Istället har de här torrentaktörerna andra som laddar upp spelen på nytt. Tekniskt sett är en scene group inte det coolaste man kan använda sig av på sin hemsida, och trogna följare av ”warez-scenen” ser inte nådigt på ”fejkade” scene-sajter. Men massor av gamers hämtar sina favoritspel från de här sajterna och deras återuppladdningar är generellt sett säkra.

Förutsatt att webbplatsen är säker kan du ladda ner spel utan att oroa dig för att du förstör din enhet. Detta för oss vidare till vårt främsta problem här: många skadliga webbplatser använder pålitliga så kallade scene groups för att dela alla slags malware med dig.

Skidrow Codex hemsida som vi länkade till är trygg. Den har massor av titlar från många populära scene groups, samt guider och FAQ-sektion för nybörjare. Du kan till och med skicka in en spelbegäran, även om vi inte är säkra på hur effektivt det är eftersom sajten inte har något att göra med de tidigare nämnda grupperna. Slutligen har de även ett hyfsat antal repacks.

Men vi rekommenderar dock bara denna webbplats till de som vet exakt vad man gör. Det är oftast säkrare att hämta nya utgåvor från pålitliga uppladdare på torrentsajter som The Pirate Bay.


RARBG: Inte längre en bästa game-torrent-sajt

RARBG var ett av våra främsta val bland torrentsajter för gaming med deras rika katalog av högkvalitativa torrents och väldigt aktiva community med seeders. Men nyligen meddelade ägarna till sina nästan 40 miljoner månatliga användare att webbplatsen stänger ner. Vi var nedslagna av att se dem lämna vår lista över bästa game-torrent-sajter, men vi jobbar hårt för att hitta en värdig efterträdare. Håll utkik för ett RARBG-alternativ som tillfredsställer alla dina behov för gaming-torrents.


Så väljer man bästa torrent-games-sajten

Här är de främsta rankingfaktorerna som vi använde för att samla topp10-listan med de bästa torrentsajterna för gaming:

  • Antal speltitlar: Bra torrentsajter för gaming måste ha ett brett utbud med speltitlar. Nya utgåvor är lätta att hitta, men tänk om man letar efter ett udda spel som är tio år gammalt? Vi letade inte bara efter nya spel utan även äldre, sällsynta guldkorn.
  • Clickjacking och malware-fria hemsidor: Clickjackers lurar dig att klicka på ett webbelement som antingen är osynligt eller dolt som något annat. Till exempel de popup-rutorna som säger ”du har precis vunnit ett lotteri” som du ser överallt, de är bara ett försök att stjäla din pengar och personliga info. Torrentsajter är ökända för den här gränssnittsbaserade attacken. De är också hem för en rad farliga malware. Alla webbplatser som vi listat är säkra, förutsatt att du väljer verifierade speltorrents.
  • Virusfria spel: Även om det inte finns malware på själva sajten, så kan ett virus ändå dölja sig i spelets torrentfiler. Varje speltorrentsajt har sin beskärda del av skadliga uppladdare. Vi valde bara de torrentsajter som har någon sorts kvalitetskontroll.
  • Torrents med bra hastigheter: Alla torrenthastigheter beror på antalet seeders. Vi tittar efter webbplatser med stora aktiva communitys. Det säkerställer att du får fungerande torrents och smidiga nedladdningar.
  • Användarvänlighet: Torrentbibliotek har blivit praktiskt taget ändlösa idag. Ett simpelt och intuitivt gränssnitt gör det mycket enklare att hitta det du är ute efter och sparar dig massor av tid och energi.

Så laddar man ner game-torrents säkert

Att ladda ner game-torrents kan vara extremt farligt om du inte skyddar dig. Fel länk eller torrentfil kan ge dig massor av trubbel. Som tur är kan du vidta några enkla åtgärder för att hålla dig trygg när du använder torrents.

1. Använd en bra VPN

Välansedd VPN-sköld-ikon

En gedigen VPN döljer din riktiga IP-adress, vilket gör dina nedladdningar helt anonyma. Din internetleverantör, hackare och myndigheter kan inte spåra din torrentanvändning tillbaka till dig som person.

Vid sidan av det förvrängs din trafik av VPN-tjänstens starka kryptering, så att ingen kan deschiffrera det du gör online. Utöver att hålla dig trygg och anonym online förhindrar tjänsten också din internetleverantör att strypa din uppkoppling.

Om du letar efter en bra VPN som konstant håller dig trygg, då är NordVPN ett fantastiskt val. Tjänsten är otroligt enkel att använda eftersom den ansluter dig till en snabb server med bara ett knapptryck. Den har även en av branschens bäst bevisade ”loggfria” policys och erbjuder till och med användbara extra funktioner för att göra din torrentupplevelse ännu smidigare, som split tunneling och kill switch. Du kan läsa alla detaljer i vår kompletta NordVPN-recension.

NordVPN
Erbjudande Endast 3,19$ per månad för ett 2-årigt abonnemang med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Från
$ 3,19
9,3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

Vill du veta mer om andra VPN-leverantörer som CyberGhost och Surfshark? Ta en titt på våra lista över bästa VPN för att hitta den rätta tjänsten för dig.

2. Installera ett antivirusprogram

Laptop med en insektssköld-ikon och fläckig bakgrund

Ett bra antivirus blockerar alla typer av malware från torrentsajter och från själva torrentfilerna. Med det sagt tenderar antivirus att visa massor av felaktiga positiva resultat när man P2P-fildelar. Så du behöver lära dig att skilja mellan riktiga faror och falska hot.

Bitdefender är ett stort namn inom antivirus-branschen och det är vår favorit som vi rekommenderar för torrent-spel. De erbjuder hög extra säkerhet och sekretessalternativ som hjälper mot ransomware och anti-spårningsprogram, samt till och med en egen VPN. Allt detta samtidigt som det skyddar din enhet mot malware som ofta hittas i speltorrentfiler. För mer information kan du läsa vår detaljerade Bitdefender-recension.

Inte ett fan av Bitdefender? Du hitta fler galanta lösningar bland våra topp-5 antivirus.

3. Ladda ner från pålitliga game-torrent-sajter och verifierade uppladdare

Nedladdnings-ikon bredvid ett lås

Det är viktigt att använda rätt säkerhetsverktyg, men dessa ger dig inte en vattentät upplevelse. Du behöver se till att du använder pålitliga torrentsajter och uppladdare av torrents också.

Webbplatserna som vi listat i den här artikeln kommer hålla dig så säker som möjligt när du laddar ner spel via torrents. Plattformarna är helt malware-fria och innehåller flera pålitliga uppladdare.

Men ha i åtanke att malware-fria sajter inte garanterar malware-fria torrents. Administratörer och communitys utrotar ofta snabbt skadliga torrents och visuella indikatorer för pålitliga uppladdare (som The Pirate Bays gröna dödskalle) hjälper mycket. Trots detta är det viktigt att för säkerhets skull aktivera ditt antivirus.

Ifall annonser och pop-ups stör för mycket när du försöker hitta de perfekta speltorrentfilerna kan du också installera en bra annonsblockerare.

Är det lagligt att använda torrents?

Olagliga nedladdningar-ikon

Torrentanvändning är lagligt i de flesta länder, men som med malware kommer den huvudsakliga faran från själva torrentfilerna. De kan innehålla upphovsrättsskyddat material, som piratkopierade spel som kan utsätta dig för en rad olika rättsliga bekymmer.

Bedragare kan till och med felmärka sina torrents för att verka lagliga, så du kan ladda ner upphovsrättsskyddat innehåll utan att ens veta om det.

Generellt sett handlar det om lokala lagar. Länder som ser olika på torrentanvändning och onlinesekretess. Det här kan du förvänta dig baserat på ditt hemland:

  • Torrentanvändning är helt förbjudet: Ryssland, Kina, Italien, Malaysia, USA, Australien, Portugal, Sydafrika och Lettland
  • Nedladdning av upphovsrättsskyddat innehåll bötfälls: Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Japan, Finland och Förenade Arabemiraten
  • Torrentanvändning övervakas och en del sajter är bannlysta: Kanada, Grekland, Nederländerna, Rumänien, Israel, Mexiko, Tjeckien, Uruguay, Indien, Colombia, Slovenien, Slovakien, Argentina, Brasilien, Filippinerna, Egypten, Iran, Danmark och Singapore
  • Ladda ner upphovsrättsskyddat material tillåts för personlig användning: Polen, Spanien och Schweiz

Vi avråder starkt från att ladda ner spel olagligt. Utöver rättsliga åtgärder skadar det spelutvecklare som förlitar sig på försäljningen för att bedriva sina verksamheter. Olaglig torrentanvändning är särskilt skadlig för mindre utvecklare.

För att hålla dig helt säker bör du kontrollera dina lokala lagar, använda en bra VPN och undvika olagliga torrents.

Slutsats: De bästa game-torrent-sajterna

TV-spel är en enorm bransch, därför är det naturligt att speltorrents också är en stor del av torrentmarknaden. Du hittar en gaming-kategori på de flesta sajter, tillsammans med dussintals högkvalitativa torrent trackers för de senaste utgåvorna.

Men var hittar man ett gammalt CD-ROM-spel eller en tidlös klassiker som helt enkelt inte går att köpa? På de bästa game-torrent-sajterna som vi listat ovan. Om du vill veta mer om torrentanvändning kan du även ta en titt på:

De 9 bästa game-torrent-sajterna: Vanliga frågor

Har du några fler frågor om speltorrents? Är du orolig för hur lagligt det är? Vi har besvarat några av de vanligaste frågorna här nedan.

Vilka är de bästa torrentsajterna för spel?

Enligt oss är FitGirl Repacks den genomgående bästa webbplatsen för entusiastiska gaming-torrentanvändare. Det är också idealt för nedladdare med långsammare anslutningshastigheter. The Pirate Bay och 1337X är också gedigna val, medan Skidrow är ytterligare ett populärt alternativ. Oavsett vilken smak du har eller omständigheterna, så hittar du rätt sajt på vår lista över bästa game-torrent-sajter.

Är det lagligt att ladda ner spel via torrents?

Torrentanvändning och P2P-fildelning är generellt sett helt lagligt. Men en del torrents kan innehålla upphovsrättsskyddat innehåll. Om du laddar ner dessa kan du riskera böter eller till och med fängelse (beroende på var du bor). Därför är det viktigt att alltid kontrollera dina lokala lagar innan du laddar ner.

Är det säkert att ladda ner spel?

Det kan vara farligt att använda torrents. Det kan exponera dig för allt från malware och hackare till dataläckor och myndigheters övervakning. Men man kan göra det mycket säkrare och mer anonymt med en bra VPN (som exempelvis NordVPN), ett gediget antivirus och rimliga säkerhetsmetoder. Ha i åtanke att de här åtgärderna inte gör olaglig nedladdning mindre olaglig: följ alltid dina lokala lagar för torrentanvändning!

Lämna en kommentar