Klicka här för en summering av artikeln.
Så ser man fotbolls-VM för damer gratis: En kort guide
  • Världsmästerskapet i fotboll för damer äger rum den den 20 juli – 20 augusti, 2023.
  • Australien och Nya Zeeland står som värdar för turneringen där USA är ute efter sin tredje raka världsmästartitel efter att ha lyft trofén 2015 och 2019.

Om du vill ha ett pålitligt sätt att streama fotbolls-VM för damer är BBC iPlayer ditt bästa alternativ. De erbjuder HD-sändningar, engelska kommentatorer och är helt gratis.

Om du befinner dig utanför Storbritannien behöver du en VPN för att få åtkomst till BBC iPlayers live-innehåll. Följ bara den här enkla guiden:

  1. Hämta NordVPN. Det är vår favorit-VPN för att streama sport som fotboll och den funkar utmärkt med BBC iPlayer.
  2. Anslut till en server i Storbritannien.
  3. Gå till BBC iPlayer. Du behöver skapa ett gratiskonto för att titta, vilket kräver ett namn, email och brittiskt postnummer.

Vill du har fler streaming-alternativ? Ta en titt på hela guiden här nedan så visar vi dig hur du ser varje match gratis världen över.

Australien och Nya Zeeland står som värd för fotbolls-VM för damer 2023! Spänningen börjar den 20 juli när Nya Zeeland tar emot Norge i öppningsmatchen. Deras medvärd Australien spelar mot Irland samma dag. VM 2023 avslutas med finalen den 20 augusti i Sydney.

I år har turneringen 24 lag som representerar sina länder. USA är knappa favoriter till att vinna sitt tredje världsmästerskap i rad. USA är även det land med flest världsmästartitlar i historien. Men de kommer att behöva besegra europeiska giganter som England, Spanien, Frankrike, Tyskland och Sverige.

Du kan se fotbolls-VM för damer 2023 gratisBBC iPlayer. Men iPlayer visar bara cirka hälften av matcherna. I den här guiden har vi samlat andra bra streamingtjänster för att se alla VM-matcher gratis. Du kan använda en VPN (virtuellt privat nätverk) för att avblockera globala gratissändningar och uppleva all action.

Då kör vi!

Så ser man fotbolls-VM 2023 överallt

VPN-skökdikone med tummen upp runt den, vilket representerar fördelar med en VPN

Fotbollsfans runt om i världen vet att inget är större än fotbolls-VM. Oavsett om det handlar om herr- eller damfotboll så spelas turneringarna bara vart fjärde år. Därför vill man inte riskera att inte hitta en pålitlig HD-sändning. Om du känner likadant har vi den perfekta lösningen: BBC iPlayer.

BBC iPlayer sänder de flesta av världsmästerskapets matcher gratis i HD, med engelska kommentatorer. Med NordVPN får du en brittisk IP-adress på bara några sekunder och därmed åtkomst till BBC iPlayer överallt i världen. Dessutom har NordVPN en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti – precis tillräckligt för att du ska hinna se hela turneringen!

Steg för steg-guide: Se fotbolls-VM för damer gratis överallt i världen

Bara för att du inte befinner dig i Storbritannien betyder det inte att du behöver gå miste om åtkomst till BBC iPlayers live streaming av fotbolls-VM för damer. Även om plattformar brukar geobegränsa sitt innehåll så kan du enkelt kringgå de här begränsningarna med hjälp av en VPN. Följ bara guiden här nedan:

  1. Registrera dig hos NordVPN. Vi har massor av sportsjälar i vårt team, och vi testar konstant VPN-tjänster för att se vilka som levererar de bästa tittarupplevelserna för våra favoritevenemang. NordVPN är vår bästa rekommendation för att streama fotboll online. Vi testade BBC iPlayer med NordVPN:s London-server och blev förtjusta av resultaten. Hemsidan laddade snabbt och smidigt helt utan lagg, och vi hade inga problem med buffrande när vi tittade på deras livesändningar.
    NordVPN
    Erbjudande Endast 3,19$ per månad för ett 2-årigt abonnemang med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
    Från
    $ 3,19
    9,3
    • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
    • Trevlig och tilltalande app
    • Ingen loggning
    Besök NordVPN
  2. Ladda ner NordVPN-appen på din streamingenhet. Appen är tillgänglig på alla populära operativsystem och enheter. Vill du titta på VM-matcherna med dina kompisar på din TV? Då har du tur, för Nord är en av de bästa VPN för smart-TV!

    Skärmbild av nedladdningssidan för NordVPN
  3. Starta NordVPN-appen och logga in på ditt konto. Du behöver bara ange uppgifterna som du skapade när du registrerade dig till tjänsten.

    Skärmbild av inloggningssidan för NordVPN, mobil
  4. Anslut till en server i Storbritannien. NordVPN ansluter dig automatiskt till en pålitlig server i regionen. Tjänsten har dock över 587 servrar i Storbritannien, så du kan prova några för att se vilken som ger dig bäst resultat.

    NordVPN-programmet som visar när VPN-tjänsten är ansluten till en server i Storbritannien
  5. Gå till BBC iPlayer och registrera dig för streamingtjänsten. Du behöver ange ett namn, födelsedatum, emailadress och ett brittiskt postnummer, som du enkelt kan hitta med en Google-sökning.

    NordVPN registreringssida
  6. Logga in på ditt konto och gå till sektionen Sports. Reklamen för Fotbolls-VM för damer 2023 kommer att börja dyka upp när vi närmar oss startdatumet 20 juli.

    BBC iPlayer startsida

Var kan man se fotbolls-VM för damer 2023?

Även om BBC iPlayer är vårt främsta val på grund av deras högkvalitativa livestreams med engelska kommentatorer så har de en nackdel. iPlayer sänder bara hälften av turneringens matcher.

Men oroa dig inte. Vi har samlat några streamingtjänster till runt om i världen för att se hela fotbolls-VM 2023 gratis.

Storbritannien: Så ser du dam-VM på ITV

Storbritannien, cirkelflagga

Vid sidan av BBC erbjuder Storbritannien en annan pålitlig plattform för att se på fotbolls-VM 2023 online: ITVX. Streamingplattformen visar matcherna som BBC skippar, vilket gör det till ett perfekt tillskott som ger dig möjlighet att se alla VM-matcher.

Du kan använda ITVX gratis eller skaffa det betalda premium-abonnemanget. Det enda du behöver göra är att registrera dig till tjänsten med ditt namn, födelsedatum, emailadress och ett brittiskt postnummer. I år använder vi även ITV för att se på Tour de France gratis.

Du kommer åt ITVX utanför Storbritannien på samma sätt som du gör med BBC iPlayer:

  1. Skaffa NordVPN.
  2. Anslut till en server i Storbritannien.
  3. Navigera till ITVX.

Australien: Se fotbolls-VM för damer 2023 på 7plus

Australien, cirkelflagga

Som medvärdar i turneringen kan fotbollsfans över hela Australien ta del av all action gratis via 7plus. Även om du behöver registrera dig så kräver sajten ingen betalningsinformation eller någon australisk adress. Dssutom finns 7plus tillgängligt på en rad olika enheter och operativsystem. Men 7plus sänder dock bara 15 matcher från VM 2023.

Vi har tidigare stött på problem med andra streamingtjänster från Australien, men vi upptäckte att NordVPN funkade bra med 7plus när vi använde den för att titta på NFL-slutspelet tidigare i år.

USA: Streama fotbolls-VM 2023 med Peacock

USA, cirkelflagga

Fans i USA som är ivriga att få se Team USA fortsätta sin dominans och än en gång kamma hem titeln har en del olika streamingalternativ att välja bland. Peacock TV är det pålitligaste alternativet för att streama fotbolls-VM för damer, och det kostar 4,99$ för hela månadens action.

FOX sänder också alla VM-matcherna. Om du inte har FOX Sports-appen kan du använda en tjänst som FuboTV för att se på matcherna online. Fans som vill titta med spanska kommentatorer kan titta via Telemundo på FuboTV.

De erbjuder en sjudagars gratis provperiod till nya prenumeranter. Alltså, om du tajmar din prenumeration rätt kan du se båda semifinalerna, bronsmatchen och VM-finalen gratis.

Utöver det kan du prova plattformar som YouTube TV (72,99$ per månad) och Sling TV Blue Plan (20$ för din första månad), som även har Fox Sports. Men varken YouTube TV eller Sling TV erbjuder någon gratis provperiod.

Sverige: Se dam-VM 2023 på TV3, TV6, TV10 och Viaplay

Sverige, cirkelflagga

Vid sidan av att använda BBC iPlayer för att titta på matcherna kan du välja de svenska kanalerna med svenska kommentatorer. Viaplay Group har rättigheterna till mästerskapet och matcherna visas på TV3, TV6 och TV10. Om du prenumererar på Viaplay kan du även streama deras matcher online, men ifall du föredrar ett gratisalternativ finns alltid tidigare nämnda BBC iPlayer.

Bästa VPN för att se fotbolls-VM för damer 2023

Vi har testat över 15 VPN-tjänster med alla streams som vi listat här ovan. Våra tester fokuserade på hastighet, säkerhet och andra funktioner som levererar den bästa streamingupplevelsen av VM. Här är våra bästa val.

1. NordVPN: Genomgående bästa VPN för att se på fotbolls-VM online

Skärmbild av NordVPN-webbplatsens startsida med adderad logotyp i hörnet, maj, 2023

NordVPN är vår bästa rekommendation för att streama fotbolls-VM för damer 2023 överallt ifrån. NordVPN har under de senaste månaderna faktiskt varit vår mest pålitliga VPN för att streama livesport. Deras servrar i Storbritannien, Australien, USA och Sverige levererar stabila anslutningar och snabba hastigheter, vilket resulterar i en sömlös tittarupplevelse.

En del streamingsajter i Australien är ökända för sina VPN-blockeringar och även om vi inte kunde avblockera alla så fick vi reda på att NordVPN funkar utmärkt med 7plus.

Här är några fler höjdpunkter som gör NordVPN till bästa VPN för uppgiften:

  • Förstklassig prestanda: När vi pratar hastighet och anslutningar hade vi högkvalitativa streams utan krångel.
  • Intuitiv app: Med en enkel sökruta och visuell karta är det här gränssnittet superenkelt att använda till och med för nybörjare.
  • Tillåter sex samtidiga anslutningar: Du kan ansluta alla dina enheter eller låta vänner och familj få uppleva spänningen med dam-VM.
  • Värnar om säkerhet och integritet: Tillsammans med den starka krypteringen anlitar NordVPN regelbundet redovisningsfirmor som Deloitte för att granska deras loggfria policy. På så sätt kan kunderna känna sig trygga med att deras data skyddas.
  • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Du kan använda NordVPN under hela världsmästerskapet och få pengarna tillbaka direkt efter finalen den 20 augusti.
NordVPN
Erbjudande Endast 3,19$ per månad för ett 2-årigt abonnemang med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Från
$ 3,19
9,3
  • Utmärkt skydd och ett stort nätverk av servrar
  • Trevlig och tilltalande app
  • Ingen loggning
Besök NordVPN

Är du nyfiken att få reda på mer om NordVPN? Vår djupgående NordVPN-recension tar upp allt som tjänsten har att erbjuda.


2. CyberGhost VPN: Budgetvänlig och pålitlig premium-VPN för dam-VM 2023

Skärmbild av CyberGhosts startsida, juni, 2023

Vår tvåa på listan över bästa VPN för att streama fotbolls-VM för damer 2023 är CyberGhost. Tjänsten överträffade de andra konkurrenterna tack vare deras starka servernätverk i länderna med de bästa gratissändningarna. CyberGhost har exempelvis över 200 servrar bara i Belgien. Dessutom funkar tjänsten strålande med de flesta amerikanska streamingplattformarna, som Peacock, Sling TV, FuboTV och FOX Sports app.

Det är inte konstigt att CyberGhost är en regelbunden gäst på våra listor över bästa VPN för streaming. Det här gillar vi med VPN-tjänsten:

  • Pålitligt servernätverk: CyberGhost levererade starka hastigheter med FuboTV, RTBF Auvio och även brittiska plattformar.
  • Pris: CyberGhost sticker även ut prismässigt och de är en av de billigaste premium-VPN på marknaden.
  • 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti: Det är mer än tillräckligt med tid för att prova VPN-tjänsten och se om den passar dina behov.
CyberGhost
Erbjudande Pröva CyberGhost för 2,19€ per månad!
Från
$ 2,19
8,8
  • Mycket användarvänlig
  • Hög kvalitet till ett lågt pris
  • Torrent och Netflix möjligt
Besök CyberGhost

Om du vill ta en närmare titt på den här VPN-leverantören kan du läsa vår detaljerade CyberGhost-recension.


3. ExpressVPN: Blixtsnabba hastigheter för att streama fotbolls-VM för damer 2023

Skärmbild av ExpressVPNs webbplats startsida

ExpressVPN rundar av våra bästa rekommendationer för att streama dam-VM. Leverantören levererar alltid blixtsnabba hastigheter genom deras breda servernätverk med över 3 000 servrar i 90+ länder.

Vi har testat ExpressVPN med BBC iPlayer massor av gånger under åren och de levererar konstant laggfria streams. Här är några andra anledningar till varför ExpressVPN tar sig in bland topp-3:

  • Pålitliga servrar i USA och Australien: ExpressVPN funkar perfekt med vår högst rekommenderade stream, BBC iPlayer. Det är också en av få tjänster som har pålitliga servrar i Australien som kan kringgå VPN-detektering.
  • Bred enhetskompatibilitet: ExpressVPN funkar på de flesta operativsystem, som Windows, Linux, macOS, iOS och Android. De stöttar även upp till fem samtidiga anslutningar, så ingen kommer missa något från fotbolls-VM för damer med din plan.
  • Bästa appgränssnittet för smartphones: Om du är en person som alltid är på språng och troligtvis kommer se matcherna på telefonen, då är ExpressVPN rätt val. Vi älskar enkelheten och estetiken i ExpressVPN:s smartphone-app.
ExpressVPN
Vårt val
Erbjudande 3 månader gratis med ett års abonnemang
Från
$ 6,67
8,9
  • Väldigt enkel VPN att använda
  • Perfekt för anonym surfning, nedladdning och strömning (ex.v. Netflix)
  • 3000+ servrar i 94 länder
Besök ExpressVPN

Vår kompletta ExpressVPN-recension ger mer information om den här VPN-leverantören.


Därför behöver du en VPN för att titta på fotbolls-VM för damer 2023

Därför behöver man en VPN-ikon

Det finns två huvudanledningar till varför du bör använda en VPN för att se på dam-VM i fotboll 2023.

  1. Åtkomst till högkvalitativa gratis-streams: Du kanske har begränsade alternativ i ditt eget land som inte erbjuder högkvalitativa streams eller som inte har svenska eller engelska kommentatorer. Du kanske till och med befinner dig i ett land där leverantören tar en oproportionerligt stor avgift för att se på VM.
  2. Avblockera prenumerationer: Om du reser utanför landet kan du drabbas av geobegränsningar som hindrar dig från att komma åt en streamingsajt som du betalar för. Det är synd. Som tur är låter en VPN dig ändra IP-adressen på några sekunder och möjlighet att få tillgång till alla dina prenumerationer i farten.

Cybersäkerhet kanske inte är det främsta bekymret när du använder legitima, säkra sajter som BBC iPlayer, ITV, RTBF och RTE. Men som en bonus kan en bra VPN även stärka din säkerhet och skydda din integritet. NordVPN krypterar din anslutning och tilldelar dig en ny anonym IP-adress som skyddar dig på osäkra Wi-Fi-nätverk och hemsidor. Så om du tittar på fotbolls-VM för damer på din iPhone på en flygplats så kan ingen läsa din känsliga data eller onlinetrafik.

Så valde vi bästa VPN för streaming av fotbolls-VM för damer 2023

Här är en lista över egenskaper som vi beaktade när vi testade över 15 VPN-tjänster för att streama VM. Vi övervägde hur varje VPN presterade i var och en av de här områdena innan vi bestämde oss för våra tre främsta rekommendationer.

Infografik: Så valde vi bästa VPN för streaming av fotbolls-VM för damer 2023
  • Kringgå geobegränsningar: För att kunna titta är det avgörande att VPN-tjänsten kan kringgå restriktioner och komma åt streamingsajten. Om en VPN inte har de här resurserna – eller servrarna i länderna som du behöver – då funkar det helt enkelt inte.
  • Hastighet och anslutbarhet: Vid sidan av att komma in på sajten måste leverantören leverera snabba hastigheter när du använder sajten och orsaka minimalt med lagg och buffring när du streamar liveinnehåll. På ett sätt gör de bästa VPN-tjänsterna att det känns som om du inte ens använder den.
  • Enhetskompatibilitet: Fotbolls-VM för damer är en speciell sporthändelse som bara anordnas var fjärde år. Det är också en lång turnering och fotbollsfans behöver kunna streama matcherna från en rad olika enheter, inklusive smartphones, surfplattor, laptops och smart TV:s.
  • Pris, rabatter och gratis provperioder: Många fans kan behöva en VPN bara för att streama det månadslånga evenemanget. I så fall är det viktigt att se till att man får värde för sina pengar. Vi har tittat på gedigna VPN-tjänster som har ett billigt pris med en gratis provperiod eller pengarna-tillbaka-garanti.
  • Sekretess och säkerhet: Vi har kollat upp varje leverantörs krypterings- och cybersäkerhetsprotokoll och datainsamlingsmetoder. En del VPN-tjänster kan vara direkt skadliga på grund av deras dataförsäljning och bristande loggpolicys.

Matcherna i fotbolls-VM för damer 2023

Här är det kompletta programmet för dam-VM 2023.

DatumOmgång
20 juli till 3 augustiGruppmatcher
5 augusti till 8 augustiÅttondelsfinaler
11 augusti till 12 augustiKvartsfinaler
15 augusti 16 augustiSemifinaler
19 augustiBronsmatch
20 augustiVM-final

Gruppmatcher

Alla tider är svensk lokaltid (GMT+2) och kan komma att ändras.

Datum och tidMatch
20 juli, kl. 11.00Nya Zeeland – Norge
20 juli, kl. 12.00Australien – Irland
21 juli, kl. 04.30Nigeria – Kanada
21 juli, kl. 09.00Filippinerna – Schweiz
21 juli, kl. 11.30Spanien – Costa Rica
22 juli, kl. 05.00USA – Vietnam
22 juli, kl. 11.00Zambia – Japan
22 juli, kl. 11.30England – Haiti
22 juli, kl. 12.00Danmark – Kina
23 juli, kl. 09.00Sverige – Sydafrika
23 juli, kl. 11.30Nederländerna – Portugal
23 juli, kl. 12.00Frankrike – Jamaica
24 juli, kl. 10.00Italien – Argentina
24 juli, kl. 10.30Tyskland – Marocko
24 juli, kl. 12.30Brasilien – Panama
25 juli, kl. 04.00Colombia – Sydkorea
25 juli, kl. 09.30Nya Zeeland – Filippinerna
25 juli, kl. 12.00Schweiz – Norge
26 juli, kl. 09.00Japan – Costa Rica
26 juli, kl. 11.30Spanien – Zambia
26 juli, kl. 12.00Kanada – Irland
27 juli, kl. 05.00USA – Nederländerna
27 juli, kl. 11.30Portugal – Vietnam
27 juli, kl. 12.00Australien – Nigeria
28 juli, kl. 04.00Argentina – Sydafrika
28 juli, kl. 10.30England – Danmark
28 juli, kl. 12.30Kina – Haiti
29 juli, kl. 11.30Sverige – Italien
29 juli, kl. 12.00Frankrike – Brasilien
29 juli, kl. 12.30Panama – Jamaica
30 juli, kl. 06.00Sydkorea – Marocko
30 juli, kl. 11.00Norge – Filippinerna
30 juli, kl. 11.00Schweiz – Nya Zeeland
30 juli, kl. 11.30Tyskland – Colombia
31 juli, kl. 11.00Japan – Spanien
31 juli, kl. 11.00Costa Rica – Zambia
31 juli, kl. 12.00Kanada – Australien
31 juli, kl. 12.00Irland – Nigeria
1 augusti, kl. 11.00Portugal – USA
1 augusti, kl. 11.00Vietnam – Nederländerna
1 augusti, kl. 11.00Haiti – Danmark
1 augusti, kl. 12.30Kina – England
2 augusti, kl. 11.00Sydafrika – Italien
2 augusti, kl. 11.00Argentina – Sverige
2 augusti, kl. 12.00Panama – Frankrike
2 augusti, kl. 12.00Jamaica – Brasilien
3 augusti, kl. 12.00Sydkorea – Tyskland
3 augusti, kl. 10.00Marocko – Colombia
5 augusti, kl. 07.00Schweiz – Spanien
5 augusti, kl. 10.00Japan – Norge
6 augusti, kl. 04.00Nederländerna – Sydafrika
6 augusti, kl. 11.00Sverige – USA
7 augusti, kl. 09.30England – Nigeria
7 augusti, kl. 12.30Australien – Danmark
11 augusti, kl. 03.00Spanien – Nederländerna
11 augusti, kl. 09.30Japan – Sverige
12 augusti, kl. 09.00Australien – Frankrike
12 augusti, kl. 12.30England – Colombia

Fotbolls-VM för damer 2023Sveriges matcher

Datum och tidMatch
23 juli, kl. 09.00Sverige – Sydafrika
29 juli, kl. 11.30Sverige – Italien
2 augusti, kl. 11.00Argentina – Sverige
6 augusti, kl. 11.00Sverige – USA
11 augusti, kl. 09.30Japan – Sverige

I korthet: Streama fotbolls-VM för damer 2023 överallt

Den här sommaren kommer vi att få se världens bästa kvinnliga fotbollsspelare kämpa om den mest ärofyllda titeln. Amerikanska spelare som Alex Morgan och Megan Rapinoe som spelade avgörande roller för deras senaste värlsmästartitel kliver återigen ut på planen.

VM spelas bara vart fjärde år, så det vore synd att missa ens en sekund av händelserna. Som tur är kan du klicka in på en pålitlig och högkvalitativ gratisstream överallt i världen med NordVPN.

Följ de här stegen för att se fotbolls-VM för damer var som helst:

  1. Skaffa NordVPN.
  2. Anslut till en server i Storbritannien.
  3. Gå till BBC iPlayer.

Fotbolls-VM för damer är bara ett exempel på sport du kan se, du kan även använda en VPN för att få tillgång till ännu mer sport och streaminginnehåll.

Så ser man fotbolls-VM för damer 2023: Vanliga frågor

Har du fler frågor om fotbolls-VM för damer 2023? Är det något du saknade i vår artikel? Här nedan är svar på några av de vanligaste frågorna:

Var kan jag se fotbolls-VM för damer?

Det finns massor av gratis streams:

  • Fans i Sverige kan se all action via BBC iPlayer och ITVX även om du inte befinner dig i Storbritannien. Du kan se dessa HD-streams av fotbolls-VM för damer med en VPN.
  • I USA kan du se alla matcherna på Peacock TV eller en sajt som har FOX, som FuboTV, Sling eller YouTube TV.
Var spelas fotbolls-VM för damer 2023?

Australien och Nya Zeeland är värdländer för dam-VM 2023. Den första matchen spelas den 20 juli, 2023 i Nya Zeeland och finalen spelas i Sydney, Australien, den 20 augusti.

Kan jag se fotbolls-VM för damer 2023 gratis?

Ja! Det finns massor av sajter som erbjuder fotbolls-VM för damer 2023 gratis. Här är några pålitliga alternativ:

  • Storbritannien: BBC iPlayer och ITVX.
  • Australien: 7plus.

Men om du befinner dig utanför landet behöver du en VPN för att komma åt de här hemsidorna. Vi har förklarat det i vår guide: så ser man fotbolls-VM för damer gratis.

Lämna en kommentar